PEED

DEAR HAPPY PEOPLES

HI IT IS ME SPARKY THE LITTLE DOG BOY

TODAY I GOED WALKING AND MOMMY.  I STOPPED TO PEE.  I PICKED UP MY LEG TO PEE AND I FALLED ON MY LEFT SHOULDER.  I FALLED ON THE SIDEWALK.  I DID NOT STOP PEEING.  I PEED ON THE SIDEWALK.  I AM NOT SPOSTA DO THAT.

WE GOED TO THE BANK PLACE TO GET QUARTERS FOR LAUNDRY.  ALL OF MY CLOTHES ARE DIRTY.  I HAD TO DO SOMETHING.  NO.  THAT IS NOT TRUE.  MY CLOTHES ARE ALL CLEAN.  NO!  WE GETTED QUARTERS FOR MOMMY TO WASH MOMMYS CLOTHES.  YES.  THAT IS THE TRUTH. 

THE BANK LADY GIVED TO ME A TREAT CALLED MILKBONE.  IT WAS A RED ONE.  I WAITED TO EAT IT AT HOME.  I LIKE TO CARRY MY TREAT HOME TO EAT IT.  IT WAS GOOD.

DID I TELL TO YOU MOMMY GIVED TO ME CHICKEN RAWHIDE?  IT WAS YUMMY.  MY MOMMY DOES LOVE ME. 

I SEED A LADY BY THE POST OFFICE.  I SAID YAP YAP YAP YAP!  THAT MEANS    HI.  THE LADY LET ME SNIFF HER LEG.  SHE SMELLED LIKE CATS AND DOGS.  SHE WAS A NICE LADY.

MOMMY FEEDED TO ME A LITTLE BITE OF HER HAMBURGER.  IT WAS GOOD.  SHE GIVED TO ME A YUCKY THING CALLED LETTUCE.  NOBODY SHOULD EAT LETTUCE.  IT IS PROBABLY BAD FOR YOU.

I TAKED A NAP UNDER THE COVERS. 

THAT IS ALL!

LOVE FROM SPARKY ITTY BITTY DOG YOU NEVER SEED ME BEFORE

Author: sparkythedog

I am ghost writing this for my rat terrier, Sparky.

3 thoughts on “PEED”

  1. Sparky, I LOVE reading your blog!! You have so many adventures!! And for the record, my husband would agree with you that lettuce is yucky and probably bad for you!!

  2. Sparky, I love reading about you. You put such life and joy into everything. On the lettus subject…(don’t tell Sunshine, Boomers sister it isn’t good. She loves the stuff).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *