BABYSITTER

DEAR DOGS

HI IT IS ME SPARKY LITLE DOG

I HAVE A FRIEND PEOPLE CALLED BABYSITTER.  HE LIVES IN THE PART MENTS.  HE LIKES LITTLE DOGS.  I STOP AT HIS HOUSE TO GET TREATS WHEN WE GO WALKING.  IN THE SUMMER WE SIT OUTSIDE.  I SIT ON BABYSITTERS LAP TO LICK HIS EARS.  HE LIKES THAT.  WHEN MOMMY GOES AWAY IN THE DAY TIME I GO TO HIS HOUSE.  WE PLAY VIDEO GAMES.  WHEN MOMMY GOES AWAY IN THE NIGHT TIME I STAY AT HIS HOUSE.  I SLEEP ON MY CUSHION ON THE FLOOR BY HIS BED. 

BABYSITTER IS MY FRIEND.  YESTERDAY I SEED HIM FOR THE FIRST TIME SINCE CHRISTMAS.  I DANCED AND DANCED TO BE SO HAPPY TO SEE HIM.  IT IS NICE TO HAVE A PEOPLE FRIEND. 

THAT IS ALL!

LOVE FROM SPARKY HAPPY LITTLE BOY

Author: sparkythedog

I am ghost writing this for my rat terrier, Sparky.

4 thoughts on “BABYSITTER”

  1. Sparky,

    We are so happy you got to spend time with your dear friend “babysitter”. You are one lucky little guy to have one. I don’t have a babysitter friend. My folks say Sunshine can watch me, she is my overweight 4 pawed older sister. She does the best she can.

    Boomer

  2. Sparky-
    I haved a babysitter 2! She loveds me and gives me treats. Sometimes Otis the cat gets treats sometimes too cause LOUD. sometimes I gets toys and we hang out side and play. BabySitter comes To house, i dont go there.

    Lucy

  3. DEAR DOGS

    I HAVE TO HAVE A BABYSITTER. IF I STAY HOME I GET BORED TO SIT IN MY CRATE BY MYSELF. AND I HAVE TO GO POTTY. BABYSITTER TAKES ME OUTSIDE. I CAN NOT GO OUTSIDE BY MYSELF. I CANT OPEN THE DOOR. BABYSITTER GIVES TO ME FOOD AND WATER AND TREATS. HE IS A GOOD BABYSITTER FRIEND.

    LOVE SPARKY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *