FAIR

DEAR PEOPLES
HI IT IS ME SPARKY HAUSTED LITTLE DOG

WE GOED TO THE FAIR YESTERDAY AND TODAY. YESTERDAY WE GOED TO THE TALENT SHOW. I SITTED QUIETLY. WE LISTENED TO THE CHILL DRUNS SING. THEY WERE NOT VERY GOOD. WE WALKED AROUND TO LOOK AT THINGS. A LITTLE BOY KISSED MY NOSE. A MAN GIVED TO ME A BIG HOT DOG. I EATED THE WHOLE THING. A LADY GIVED TO ME PEPPERONI PIZZA. I WAS STUFFED. IT WAS GOOD. I GETTED ANTSY TO NOT WANT TO BE THERE ANYMORE. WE GOED HOME BEFORE THE GROWN UP PEOPLES TALENT SHOW. WE WERE TIRED FROM WALKING. DID I TELL TO YOU WE WALKED TO THE PARK?

TODAY WE WALKED TO THE PARK AGAIN. IT WAS HOT AND HOT. WE GOED TO BOOTHS TO LOOK AT THINGS. THEY DID NOT HAVE ANYTHING FOR DOGS. I WAS BORED. WHEN WE STOPPED AT THE BOOTHS I GOED UNDER THE TABLE TO LIE DOWN IN THE SHADE TO BE COOL ENOUGH. I AM SMART. MOMMY BRINGED FOR ME WATER AND A BOWL. WHEN WE LOOKED AT LOTS OF BOOTHS WE GETTED TO THE BIG TREE WITH LEAVES AND SHADE. WE LAID THERE FOR A WHILE. LOTS OF PEOPLES PETTED ME AT THE BOOTHS AND SCRATCHED MY BACK. I DID NOT GET A HOT DOG TODAY. I SNIFFED A YORKIE GIRL DOGS BUTT. I AM SPOSTA DO THAT TO MEET A NEW DOG. MOMMY TOLD ME.

WHEN WE WERE LEAVING I FINDED 2 PIECES OF BACON ON THE GROUND. THEY WERE YUMMY.

TODAY I POOPED ICKY. MOMMY SAID

NO MORE HOT DOGS FOR YOU!

I WALKED HOME MY TONGUE HANGING OUT OF MY MOUTH. I EVEN STOPPED TO REST IN THE SHADE. NOW I AM HOME IN THE AC TO FEEL MUCH BETTER.

I AM HOME.

LOVE FROM SPARKY A LITTLE DOG HAS TO REST NOW

Author: sparkythedog

I am ghost writing this for my rat terrier, Sparky.

4 thoughts on “FAIR”

  1. He didn’t bark once the whole day, and I haven’t even turned the citronella collar on yet.

    He was too hot today and it was only about 77*. What’s he going to do on Monday when it’s 93? We’re going to have to walk early in the morning.

    It was a pretty good day.
    Becky, sparky’s mom

  2. sounds like a wonderful two days!!!! be careful of hotdogs and bacon…they can cause sparky farts that will not be attractive little man!!!

    charon & spirit gayle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *